SPF  BANKERYD 
STUDIECIRKLAR
samarrangemang med Vuxenskolan

Litteraturcirkel
Pågående med uppehåll för sommar- och julfirande.

Cirkelledare: Åsa Berntsson, 036-372627, 0705-623019.

Jazzcirkel
Pågående med uppehåll för sommar- och julfirande.

Cirkelledare: Jan Sundberg
Kontaktperson: Martin Hellerström

Studiecirkel i vår — Danmarks historia

I vår fortsätter vi våra historiska studiecirklar. Den här gången tänkte vi ägna oss åt Danmark. Det handlar alltså om en av Sveriges allvarligaste fiender genom historien. Vi har krigat åtskilliga gånger med varandra om landskap, pengar och ära. Vi har också varit i förbund med varandra under långliga tider. Som tur är så kännetecknas våra nuvarande relationer av så trevliga ting som Tuborg, smörrebröd och det danska hygget. Och det är vägen från Harald Blåtand fram till dagens förnämliga bro oss emellan vi ska berätta om.

Det finns massor av spännande händelser att prata om, så vi är övertygade om att det kan bli några trevliga och intressanta träffar tillsammans. Vi håller som vanligt till i Nyarpstugan och det handlar om fyra träffar: 29 januari, 12 februari, 26 februari och 11 mars; klockan 10,00 – 12,30 varje gång.

Det går bra att anmäla sitt intresse redan nu. Maila erik.brasch@telia.com eller jan-erik.falth@hotmail.com. Eller ring någon av oss. Det är bara trevligt. Erik har nummer 0702 97 70 29 och Jan-Erik 0703 25 85 06.

Så hjärtligt välkomna önskar
Erik och Jan-Erik